Στόλος-Υπηρεσίες-Οδηγοί

Ο στόλος μας

Η Transfer in Crete διαθέτει διάφορους τύπους οχημάτων ανάλογα με τον αριθμό των επιβατών και τον όγκο των αποσκευών.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε:

Taxi έως 4 επιβάτες για ασφαλή μεταφορές σε ολόκληρη την Κρήτη
Mini buses έως 11 επιβάτες για άνετες μεταφορές  στο νησί
Mini buses έως 19 επιβάτες για μεταφορές ή εκδρομές σε οποιοδήποτε προορισμό επιθυμείτε
Τα οχήματά μας είναι πολυτελή και πλήρως κλιματιζόμενα  παρέχοντας ασφαλή και άνετες μεταφορές  και δωρεάν σύνδεση στο internet.   


            Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας  υπηρεσίες μεταφοράς  χρησιμοποιώντας αποκλειστικά οχήματα Mercedes Benz και επαγγελματίες οδηγούς.
mini bus     taxi
full extra    full extra
Δερμάτινα          καθίσματα         
Παιδικά καθισματάκια (δωρεάν) Τραπεζάκια - Ψυγείο
                                          Πανοραμικά παράθυρα - DVD/ TV/Video 



Οι υπηρεσίες μας

Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών σε ολόκληρη την Κρήτη, συμπεριλαμβανομένων αφίξεων και αναχωρήσεων  από /προς αεροδρόμια και λιμάνια του νησιού, εκδρομές, περιηγήσεις και οποιοδήποτε είδος μεταφοράς χρειαστούν οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. 



Ανακαλύψτε φυσικές ομορφιές, εκπληκτικές παραλίες , αρχαιολογικά μέρη και τα αξιοθέατα της Κρήτης μαζί μας!

Τα άνετα, πολυτελή και ασφαλή οχήματά μας σε συνδυασμό με τους έμπειρους ,επαγγελματίες  οδηγούς μας  εγγυώνται υψηλής ποιότητας  υπηρεσίες μεταφοράς  χωρίς καθυστερήσεις , υπερχρεώσεις ή κρυφές χρεώσεις. Στόχος μας είναι  να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα μεταφορών στην καλύτερη τιμή!


Η Transfer in Crete στοχεύει να  ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες μεταφοράς  που μπορεί να έχετε  στις διακοπές σας, κάνοντάς τις με τον τρόπο αυτό ξεκούραστες και αξέχαστες!
Επιλέξτε το είδος του οχήματος που σας εξυπηρετεί και εξερευνήστε την Κρήτη μαζί μας!
Τρόποι πληρωμής
Γίνονται δεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες VISA,MASTERCARD,MAESTRO και JCB.

Καλώς ήρθατε στην Κρήτη! Σας ευχόμαστε να περάσετε υπέροχα!


Οι οδηγοί μας
Η Transfer in Crete δίνει μεγάλη προτεραιότητα στην ασφάλεια των μεταφορών. Γι’ αυτό επιλέγουμε τους συνεργάτες μας με μεγάλη προσοχή. Με σεβασμό σε  εσάς και  στο δικαίωμά σας να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας ,παρέχουμε  υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς που βασίζονται σε άρτια εκπαιδευμένους οδηγούς και σύγχρονα, ασφαλή οχήματα.


Κλείστε τη μεταφορά σας από/προς  αεροδρόμια και λιμάνια  ή οποιαδήποτε εκδρομή με την Transfer in Crete και διαπιστώστε  μόνοι σας  τα προσόντα  των  συνεργατών μας . 

Μιλάνε αγγλικά και γερμανικά και γνωρίζουν κάθε προορισμό της Κρήτης. Είναι ευγενικοί, υπομονετικοί, υπεύθυνοι και έτοιμοι να σας δώσουν την καλύτερη συμβουλή σε κάθε ερώτηση/απορία σας.

Εμπιστευθείτε τους και απολαύστε τις διακοπές σας στην Κρήτη!

Κώστας



Ο Κώστας είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας  με εμπειρία στις υπηρεσίες μεταφοράς  επιβατών άνω των είκοσι ετών. Είναι άρτια εκπαιδευμένος , πολύ ευγενικός και υπεύθυνος. Ο επαγγελματισμός του  εγγυάται υψηλής ποιότητας  υπηρεσίες μεταφοράς .Προγραμματίστε τις μεταφορές σας μαζί του και επιτρέψτε του να αναλάβει όλα τα υπόλοιπα.





Βασίλης



Ο Βασίλης εργάζεται μαζί μας πολλά χρόνια. Διαθέτει όλες τις απαιτούμενες άδειες  και έχει πολυετή πείρα στις μεταφορές επιβατών. Είναι πολύ φιλικός, ευγενικός, εξυπηρετικός  και  πρόθυμος να  βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστεί , καθώς και να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία έχετε. Δίνει  πάντα τον καλύτερό του  εαυτό  προκειμένου να  κάνει το ταξίδι σας αξέχαστο!